Categorieƫn
Geen categorie

Een nieuw project

Als open source hacker kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Binnen mijn werk speelt op dit moment het project Kennis Management. Bij KM draait het natuurlijk allemaal om kennis. Hoe leg je kennis vast? Hoe deel je kennis? Maar ook wie heeft er welke kennis?

Kennis vastleggen kan in een wiki, kennis delen kan met kennis-deel-sessies maar hoe weet je wie wat weet. Dat bracht me op het idee om een applicatie te gaan bouwen: “Who-Knows-What”. Dat doe je natuurlijk in open source en omdat ik git leuk vindt op een site die dit goed ondersteunt. While on the subject, waar zou jij je opensource project onderbrengen? Wat denkt Google Insights ervan? Maar goed, ik koos github dus. En daar staat het nu. En nu maar wachten tot ik ook daadwerkelijk tijd vind om het te gaan bouwen.

Doe je mee? Heb je vragen? Reageer! šŸ™‚