Categorieën
Geen categorie

Change of plan, er, job :-)

 Sommigen hebben het al gehoord via andere kanalen (mail, telefoon, twitter) maar het is zeker het vermelden waard op mijn eigen website. Ik was al een tijdje wat aan het rondkijken omdat ONVZ niet duidelijk kon maken of er een vast contract zou komen. Zelf maakte ik me druk dat ik vanwege mijn leeftijd misschien moeilijker nieuw werk zou kunnen vinden. Daarom begon ik ook aan die zoektocht terwijl ik nog een jaar op mijn huidige contract had staan. Tot mijn eigen stomme verbazing vond ik al vrij snel twee leuke banen. Een bij Ordina en een als mogelijk docent hij de HTS Utrecht. Maar via een tip van een kennis belde ik ook eens naar het Antoniusziekenhuis en hun aanbod zorgde ervoor dat ik meteen enthousiast begon te steigeren.

Per 1 april a.s. (geen grap) begin ik nl als hoofd softwareontwikkeling EPD bij het Antoniusziekenhuis in Utrecht. Daar ga ik leiding geven aan ca 14 ontwikkelaars bij de verdere uitbouw van hun zelfgemaakte EPD. Niet te verwarren met het Landelijk EPD trouwens. Als je het leuk vind kun je googlen op IntraZIS of hier verder lezen.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen wat voor een geweldige kans hier ligt. Dit uitbouwen en uitbreiden! Wauw.