Categorie├źn
Geen categorie

Voer voor IT-ers

Van tijd tot tijd is het noodzakelijk om je werk eens vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Neem nou gisteren. Ben ik aan het werken met een PC, gaat het scherm op blank. Wat ik ook doe, het ding wil niet meer opstarten. Geen boot-piep, geen enkele info op het scherm. Scherm verwisselen heeft geen effect, grafische kaart vervangen heeft geen effect. Kortom, de PC lijkt overleden te zijn (kan natuurlijk ook een keer gebeuren). Hoe dan ook, ik moest ineens aan deze sketch denken…

http://www.youtube.com/watch?v=kAG39jKi0lI

Ook te gebruiken als je project een harde noot lijkt om te kraken. Of als zaken totaal in de soep lopen. ­čÖé

Maar goed. Ik ga een vervangende PC halen zodat ik weer verder kan met mijn thuis projecten. Nieuwe PC gehaald, doet het goed. Zet de oude PC weer in elkaar. Zet hem aan…. Doet het gewoon! Dus eigenlijk heb ik voor niks een nieuwe PC gekocht! Nou ja, nieuw, “refurbished” heet dat dan. Dus hij is 2de hands maar doet het verder prima.

Gelukkig blijkt de nieuwe PC de enige te zijn die ik heb met VMX extensies in de processor. ┬áWaarom dat leuk is lees je dan weer op ´╗┐´╗┐www.linux-kvm.org. Nou, ik ga weer verder spelen.